WIE ZIJN WIJ?

Janssens Bouwonderneming staat voor een op-en-top familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar actief is in de bouwsector.

Onze firma werd opgericht in 1962 door Jules Janssens – geboren in een familie met een lange aannemersgeschiedenis. Midden jaren 80 gaf hij de fakkel door aan zijn zonen, Ludo en Roger Janssens, die met hun gedrevenheid, kennis en ervaring het succes van het bedrijf hebben geschreven. Intussen is ook Geert Janssens, één van de zonen, reeds jarenlang actief in de onderneming; ook hij heeft zijn bouwtalenten reeds meermaals bewezen. Juist dankzij deze jarenlange ervaring, onze gedeelde kennis en onze uitgebreide portfolio aan realisaties, kunnen wij U een solide basis voor uw bouwproject bieden.

Onze ervaring heeft niet alleen een groot verleden, maar is ook zeer gevarieerd. U kan bij ons dan ook terecht voor werken van alle aard.

  • Nieuwbouw --- uitvoering in diverse stijlen en bestemd voor diverse doeleinden - zowel voor privégebruik als voor uitvoering van handelsactiviteiten.
  • Verbouwing en renovatie --- woningen - open, halfopen en gesloten bebouwingen - maar ook appartementen, handelspanden, fabrieksateliers en kantoren; en dit zowel voor totaalrenovaties als voor kleinere verbouwingswerken.

Ook in het professionele segment kunnen wij talrijke referenties voorleggen, dit voor uitvoering van renovatiewerken aan winkel- en bedrijfspanden, nieuwbouw van warenhuizen en productie-units, uitbreidingen van fabrieksateliers en carrosserie-afdelingen, maar nog vele meer.

  • Restauratie --- met behoud en/of reconstructie van historische architectuur en herstel in oorspronkelijk staat - met integratie van hedendaagse elementen volgens uw wensen, de algemeen geldende normen en de hedendaagse levensstijl.
  • En heeft u een aannemer nodig om een onderhoudswerk uit te voeren? Ook dan bent u welkom!

Deze jarenlange en ruime praktijkervaring, geruggesteund door onze eigen vakmensen en een op-vertrouwen-gebaseerde professionele samenwerking met gespecialiseerde en ervaren onderaannemers, laat ons toe om uw plannen en dromen waar te maken.

 

Met uw bouwplannen, staat u op het punt één van uw dromen te realiseren – en dat vraagt volgens ons een individuele aanpak, tijd voor overleg en aandacht voor details. Een vlotte service, flexibiliteit en klantgerichtheid staan dan ook centraal in onze dagelijkse manier van werken. Met onze professionele aanpak streven wij naar een vlekkeloze en kwalitatieve uitvoering van uw project - op maat, volgens plan en naar uw wens. Ons motto is dan ook een project-specifieke aanpak en opvolging – elke werf is uniek en slechts succesvol indien de manier van werken wordt afgestemd op uw wensen en voorkeuren als klant.

En hoe maken wij van uw tekening op papier een echte thuis voor u en uw familie – waar jullie dagelijks blij zijn te mogen komen? Door kwaliteit na te streven en prioritair te beschouwen, dit op elk moment van het bouwtraject, en dit voor elk aspect van uw bouwplan.

Kortom, Janssens Bouwonderneming is uw partner bij uitstek voor al uw renovaties en nieuwbouwprojecten. Bij vragen, aarzel niet om ons te contacteren!

JANSSENS BOUWONDERNEMING :: leuvensebaan 43 :: 2580 putte :: tel +32(0)15 75 55 71 :: fax +32(0)15 75 50 71 :: e-mail bouw.janssens@skynet.be